Unieke Ervaringen

Afrika is een mythisch continent waar u zich kan verwachten aan wonderlijke avonturen en onontgonnen schatten. Er is een unieke route voor elke reiziger die zich als een magneet tot het moedercontinent, Afrika, voelt aangetrokken: van glijden over de duinen van de Sossusvlei tot raften op de Zambezi, kuddes buffels volgen door de Kalaharivelden en trektochten maken door een verlaten vlakte met het Zuiderkruis als nachtelijke gids. Of het nu gaat om een nacht onder de sterrenhemel of een maandenlange trektocht door de wildernis, wij zullen er alles aan doen opdat alle elementen aanwezig zijn om uw reis uniek en perfect op maat te maken.

Wij hopen u, binnen uw budget, een ervaring te kunnen laten beleven die boven alle verwachtingen is – of het nu gaat om een vlucht in een chartervliegtuig, een geleide wandeling in de brousse, het voelen van het gespetter van de Victoriawatervallen op uw gezicht, een kanotochtje met een mokoro op een rustige rivier om olifanten te zien oversteken, of het ervaren van de verschillende kleurschakeringen tijdens een vroege ochtendwandeling op de Tafelberg, wij zijn er om het voor u waar te maken.

We komen tegemoet aan de wensen van singles en groepsreizigers zoals families, huwelijkskoppels en bedrijven, al dan niet met begeleiding van een gids indien gewenst.